Voorstellen: Harm Rijneveld

Hallo melkveehouders, ik ben Harm Rijneveld en sinds 1,5 jaar werkzaam bij Dirksen Management Support. Mijn werk bij DMS mag ik combineren met een baan in het onderwijs, momenteel bij de HAS Hogeschool in Den Bosch. De combi onderwijs en boerenpraktijk vind ik erg leuk! 

Ik ben niet op een melkveebedrijf opgegroeid. Thuis hadden we wel hobbymatig schapen en jongvee. Daarnaast ben ik in mijn vrije tijd altijd werkzaam geweest op melkvee- en akkerbouwbedrijven. 

Mijn vooropleiding op agrarisch gebied zijn STOAS veehouderij (docentenopleiding) en Biologische Landbouw aan de universiteit in Aberdeen. Vanuit mijn achtergrond vind ik het erg leuk om te sparren met ondernemers over de zoektocht naar de balans in het melkveebedrijf. Thema’s daarin zijn bijvoorbeeld: 

– Meer melken uit eigen voer,

– Kringloopbenutting

– Biologische melkveehouderij 

– Melken in combinatie met natuurbeheer.

Bij DMS houd ik mij bezig met data analyse, begeleid ik stagiaires en verzorg ik trainingen voor de melkfabriek en de VKA. Ik hoop in de toekomst ook eens met u te kunnen sparren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *