Meest recente berichten

Onderstaande rapportages zijn gemaakt in samenwerking met DMS of met een van onze partners. Dit zijn onderzoeken verwerkt tot een duidelijk en leesbaar omslagwerk. Van deze rapportages zijn in de meeste gevallen ook hardcopy exemplaren aanwezig. Door op de titel te klikken opent de rapportage.

Eind september 2017 is door LTO Vakgroep Melkveehouderij en de Nederlandse Zuivel Organisatie (NZO) de Commissie Grondgebondenheid in het leven geroepen. Lees hier de voordelen van het nieuwe voorstel

Wilt u de gehele uitgave bekijken? Klik dan hier

Wil je te weten komen of jouw toekomstplannen haalbaar zijn in een tijdperk met fosfaatrechten? In dit rekenprogramma kan je snel een overzichtelijke begroting maken voor een toekomstig (groei)plan op basis van de peildatum.

Voor het openen van het rekenprogramma klik hier

Rekening houden met de wereld om je heen, met landschap, natuur en milieu. Is dat enkel naïef en ideëel? Een groep ondernemende melkveehouders uit het noorden bewijst al een groot aantal jaren het tegendeel. Zij willen het anders doen en zij durven het anders te doen. Een onderzoek van:
Wageningen UR
Boerenverstand
ETC

Wilt u de gehele uitgave bekijken, klik dan hier

Deze uitgave betreft een analyse van de diverse bedrijfsstijlen binnen de melkveehouderij. Een onderzoek van:
Wageningen UR
Dirksen Management Support

Wilt u de gehele uitgave bekijken, klik dan hier.

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen met betrekking tot onze publicaties neem dan contact met ons op. We zijn elke werkdag van 09:00 tot 17:00 telefonisch bereikbaar.

  • Voorkoopstraat 3
  • 4112NM Beusichem
  • info@dmsadvies.nl
  • +31 345 50 18 85
  • 09:00 - 17:00