Contact

Contactinformatie

mail ons

Wij zijn per mail bereikbaar op:

info@dmsadvies.nl

Bel ons

Wij zijn telefonisch bereikbaar via:

+31 345 – 501885

app ons

U mag ons ook een appje sturen via:

+31 6 26087586

twitter

Volg ons op Twitter!

facebook

Neem ook een kijkje op onze Facebook pagina!

Bezoek ons

Benieuwd waar wij werken? Ons kantoor bevindt zich op onderstaand adres:

Voorkoopstraat 3

4112NM Beusichem

Rust, landleven en gemoedelijkheid…

Drie kenmerken die onze inspirerende vergaderlocatie in de Betuwe het beste omschrijven. Rust, omdat je altijd de enige gast bent op onze bijzondere locatie. Landleven, omdat de vergaderruimte is gelegen tussen de weilanden van het Betuwse land. Gemoedelijkheid, omdat hier niets moet en alles mag…

 

De voormalige boerderij is in 2006 verbouwd tot een sfeervolle vergaderruimte. Daar waar eerst de koeien op stal gingen, kun je nu terecht voor een vergadering, training, cursus, workshop, presentatie of heisessie.

 

Geïnteresseerd? Neem een kijkje op de site!

Paardencoaching is een bijzondere vorm van coaching waarbij ervaren en beleven centraal staat. Het natuurlijk gedrag van een paard kan leiden tot bijzondere inzichten in jezelf of jouw team.

Een paard reageert op gedrag dat je laat zien en op je innerlijke toestand, zonder oordeel geeft hij direct feedback. De ontmoeting met het paard dringt vaak direct door tot de kern en brengt waardevolle inzichten, waardoor ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden. In tegenstelling tot andere, vaak langdurige coachingstrajecten zijn bij paardencoaching vaak slechts enkele sessies nodig om tot de kern door te dringen en weer verder te kunnen.

Geïnteresseerd ? Neem een kijkje op de site!