Over DMS

Over Dirksen Management Support B.V.

Bij Dirksen Management Support (DMS) begeleiden en ondersteunen we melkveehouders bij het management van hun bedrijf. Dit doen wij door middel van studiegroepen waar de deelnemende melkveehouders van elkaar kunnen leren. Tijdens deze bijeenkomsten vindt een grote kennisuitwisseling plaats over de cijfers van het eigen bedrijf en die van een ander. Dit werkt zo goed omdat de melkveehouders elkaar de ruimte geven om de cijfers te bespreken en bediscussiëren. Zo streven wij samen naar de integrale landbouw dat op zowel economisch als op ecologisch gebied duurzaam is.

 

Wij hebben nu ruim 350 melkveehouders over heel Nederland in onze studiegroepen waarvoor de kringloopwijzercijfers, bedrijfsspecifieke excretie (BEX) en kostprijsvergelijkingen worden opgesteld, verwerkt en besproken. In totaal verwerkt DMS jaarlijks ruim 800 KringloopWijzers.

 

Dirksen Management Support is ondertussen werkzaam in heel Nederland. Binnen onze studiegroepen streven wij naar een bezetting van zo’n 10 tot 12 personen die veelal uit hetzelfde gebied komen. Dit om vergelijkbare resultaten en relevante onderwerpen te kunnen bespreken waar iedere melkveehouder in de studiegroep iets aan heeft.

 

"Alleen ben je sneller, samen kom je verder!"

Geschiedenis

Dirksen Management Support (DMS) is gevestigd in het Betuwse dorp Beusichem en staat onder leiding van de oprichter Hans Dirksen. Vanaf 1986 begon Hans als melkveehouder op deze locatie en in 1988 richtte hij DMS op. In 1996 stopte hij met de melkveetak en richtte zich volledig op DMS. De oorspronkelijke boerderij is tegenwoordig omgebouwd naar een kantoor en ontvangstruimte; de Belvédère zaal. In de eerste jaren is Hans parttime bezig geweest met het begeleiden van studiegroepen met behulp van het MINAS en vervolgens heeft hij dit uitgebreid met de kostprijs, BEX en de kringloopwijzer.

Geïnteresseerd?

Meer weten over DMS of heeft u verdere vragen?

  • Voorkoopstraat 3
  • 4112NM Beusichem
  • info@dmsadvies.nl
  • +31 345 50 18 85
  • 09:00 - 17:00