Stage bij DMS

Stage vacatures

Alle studie niveau’s zijn bij DMS van harte welkom! We zijn opzoek naar enthousiaiste mensen met affiniteit tot de melkveehouderij.

Wij bieden een leuke werksfeer en toegang tot veel data waar jij gebruik van mag maken voor je schoolopdracht. Ben jij enthousiaist, nieuwschierig en leergierig?

Dan is een stage bij DMS wellicht wat voor jou! Stuur ons een mail met een korte motivatie en je CV naar coenvanbentum@dmsadvies.nl. Dan nemen we zo snel als mogelijk contact met je op.

Stageopdrachten

Voor de stagiaires hebben we altijd stage opdrachten klaar liggen maar het liefst hebben we dat jij zelf een onderwerp hebt wat je graag wilt onderzoeken. Dus heb je een goed idee, dan horen wij het graag! Om je te helpen staat hieronder een kleine selectie aan onderwerpen waar wij data van hebben.

 

Stage lopen bij DMS

‘’Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder‘’ dat is de lijfspreuk van Dirksen Management Support. Ons hoofddoel is het begeleiden en het ondersteunen van melkveehouders bij het management van hun bedrijf. Hierbij maken wij gebruik van studiegroepen waarbij de deelnemende melkveehouders van elkaar kunnen leren. Tijdens de bijeenkomsten vindt een grote kennisuitwisseling plaats doordat de melkveehouders werken met de cijfers van hun eigen bedrijf en elkaar de ruimte geven om de cijfers te bespreken en bediscussiëren. Zo streven wij samen naar de integrale landbouw dat op zowel economisch als op ecologisch gebied duurzaam is. 

Alle studie niveau’s zijn bij DMS van harte welkom! We zijn opzoek naar enthousiaiste mensen met affiniteit tot de melkveehouderij.

Wij bieden een leuke werksfeer en toegang tot veel data waar jij gebruik van mag maken voor je schoolopdracht. 

Wat verwachten wij van jou?

Wat mag jij van ons verwachten?

Natuurlijk mag je zelf ook het een en ander verwachten van DMS als stagebedrijf, zo bieden wij de onderstaande punten. Check gelijk onder aan de pagina de ervaringen van onze oud-stagiaires.

Groepsfoto_Stagiaires
Stagiaires 2018 - 2019
2019 - 2020
Stagiaires 2019 - 2020

Ervaringen van stagiaires

Intern verblijven

Als je op enige afstand van DMS woont, is er de mogelijkheid om intern te overnachten. DMS heeft een stageverblijf waar personeel en

stagiaires kunnen verblijven. Aan het intern verblijven zitten voor jou geen extra kosten verbonden. Bedden en dekbedden zijn genoeg aanwezig, wel dien je een eigen kussensloop, dekbedovertrek en hoeslaken mee te nemen. Als je intern verblijft is er de mogelijkheid om s’avonds door te werken waardoor je bij een fulltime week donderdag s’avonds al naar huis kan en een extra dagje weekend hebt!

 

Vragen?

Wil je meer weten over stage lopen bij DMS? Neem dan contact met ons op.

klik hier om te mailen

of bel ons, 0345 501885

Coen van Bentum

Coen van Bentum