Team

Ons team staat iedere werkdag voor u klaar, sommigen zijn al bij ons sinds de beginjaren van DMS. Benieuwd naar onze werknemers? Voor werkuren, contactgegeven en een korte omschrijving kunt u de namen uitklappen. 

Hans Dirksen

Oprichter en eigenaar DMS

Geboortejaar: 1963
Woonplaats: Beusichem

E-mailadres: info@dmsadvies.nl 

Hans heeft in 1996 het melkveebedrijf beëindigd. Daarna is hij fulltime aan de slag gegaan met bedrijfsgevens en ook het oprichten van DMS. Hans heeft 2 kinderen, Tom en Eline, waar hij zo af en toe veel inspiratie uit haalt. 

Angelique Driesen
Melissa Reuser

Interieur verzorgster en gastvrouw educatieve vergaderzaal Belvédère.

Geboortejaar: 1991

Woonplaats: Enspijk

Loes Wildemans

Office Manager 
Geboortejaar: 1963
Woonplaats: Kapel-Avezaath

E-mailadres: loeswildemans@dmsadvies.nl

Werkzaam: dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:30 tot 14:00

 

Loes heeft het melkveebedrijf verkocht in 2000. Ze is getrouwd met Jan, heeft 4 kinderen en is ook al meerdere keren oma..

Willem Veeneman

Algemeen medewerker 

Geboortejaar: 1995
Woonplaats: Harfsen
E-mailadres: willemveeneman@dmsadvies.nl

 

Willem is afgestudeerd aan CAH Dronten, opleiding dier en veehouderij. Het afstudeerproject heeft hij uitgevoerd bij DMS met het onderwerp fosfor beschikbaarheid in graskuilen. Afkomstig van een melkveebedrijf met 110 koeien in Harfsen, Achterhoek. Na een periode gewerkt te hebben in Wisconsin (VS) is hij begonnen bij DMS. 

John_van_Leeuwen

Groepsbegeleider economisch en individuele begeleiding.

Geboortejaar: 

Woonplaats: Houten

E-mailadres: johnvanleeuwen@dmsadvies.nl

In 2016 is John begonnen bij DMS als zzp’er op het gebied van groepsbegeleiding kostprijs en adviseur met betrekking tot bankzaken. 

John is getrouwd met Stienie en samen ouders van 2 dochters.

Robin Kool

Studiegroep begeleider en algemeen (programmerend en dataverwerkend) medewerker, 4 dagen per week

Geboortejaar: 1990
Woonplaats: Beusichem & Noordgouwe (Schouwen-Duivenland)

E-mailadres: robinkool@dmsadvies.nl

 

Robin heeft gestudeerd aan de CAH Dronten, in de richting Agrarisch ondernemerschap (Dier en Veehouderij). Hij komt van een melkveebedrijf met 75 melkkoeien in Noordgouwe. Robin heeft stage gelopen op diverse melkveebedrijven, waaronder 3 maanden in Denemarken. Ook nog een stage bij WEA accountants en afgestudeerd bij DMS.

Robin de Bruyn

Algemeen (programmerend en dataverwerkend) medewerker

Geboorte jaar: 1992
Woonplaats: Acquoy

e-mailadres: robindebruyn@dmsadvies.nl

Werkzaam: fulltime van 9:00 tot 17:30

 

Robin heeft VMBO techniek breed en MBO Veehouderij niveau 4 gestudeerd. Hij is als stageloper bij DMS begonnen, na zijn HBO blijven hangen en nu dagelijks aan het werk op kantoor. Hij heeft naast DMS ongeveer 7 jaar op een buxuskwekerij bedrijf gewerkt. Thuis hebben ze ook een boerderij met 210 melkkoeien waar hij ook voor bijna alles inzetbaar ben, net als bij DMS.

Bas Bassa

Onderhoud en ontwikkeling database, projectmanager en studiegroep begeleider

Geboortejaar: 1980
Woonplaats: Hei- en Boeicop

E-mailadres: basbassa@dmsadvies.nl

 

Getrouwd met Elena en samen proberen ze 2 bijzondere dochters groot te brengen: Sarah en Hannah. Medevennoot in een melkveebedrijf in samenwerking met een aantal familieleden. Een aantal jaar praktische ervaring van de landbouw in Roemenië. CAH Dronten als opstap in de sector.

Coen van Bentum

Algemeen medewerker en studiegroepbegeleider

Geboortejaar: 1993
Woonplaats: Woudenberg

E-mailadres: coenvanbentum@dmsadvies.nl

Daphne Onink

Administratief medewerkster 

Geboortejaar: 1997

Woonplaats: Beusichem

E-mailadres: administratie@dmsadvies.nl

Willem van der Ham

Studiegroepbegeleider en algemeen medewerker, 4 dagen in de week

Geboortejaar: 1992
Woonplaats: Nieuwland

E-mailadres: willemvanderham@dmsadvies.nl

 

Willem heeft de HAS Hogeschool Den Bosch afgerond, thuis in VOF met zijn ouders op een melkveebedrijf met 85 melkkoeien. Tijdens zijn  opleiding heeft hij stages gedaan op een melkveebedrijf in Canada, bij De Heus en PPP-Agro. Getrouwd met Loïs, en samen hebben ze 1 zoon Ezra.

Stagiaires die momenteel bij DMS werken!

Mijn naam is Lars Vesseur, ik ben 20 jaar en kom uit Oostburg, een klein dorpje in Zeeuws Vlaanderen. Thuis hebben wij een melkveebedrijf met ongeveer 100 koeien. Van kleins af aan wil ik hier al graag mee verder. Hierdoor ben ik de opleiding Dier- en Veehouderij aan de HAS in Den Bosch gaan doen. Voor mijn derdejaars periferie stage ben ik terecht gekomen bij DMS. Tijdens deze stage ga ik een onderzoek doen naar N-efficiëntie. Verder wil ik tijdens de studiegroepen over kringloopcijfers, kostprijsbegroting en voerefficiëntie veel informatie opdoen die ik ook kan gebruiken voor ons bedrijf thuis. Ik hoop een leuke en leerzame stageperiode tegemoet te gaan!

Ik ben Tim de Wit, 18 jaar oud en ik kom uit het Brabantse Waspik. Ik ben opgegroeid op het melkveebedrijf thuis, wat nu ongeveer 120 koeien telt. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de boerderij te vinden. Ik ben dan ook begonnen aan de opleiding Dier- en veehouderij op de HAS in Den Bosch.
Ik zit nu in het derde jaar en deze week ben ik gestart met mijn stage bij DMS. De afwisseling tussen het meelopen met studiegroepen, het verwerken van praktijkgegevens en het werken aan mijn stageopdracht vind ik erg interessant. Ik doe mijn opdracht over de kali kringloop, omdat dit nog weinig aandacht krijgt, terwijl ik denk dat het een belangrijk onderdeel in de kringloop is. Daarnaast heb ik gekozen om intern te verblijven bij DMS, omdat dit reistijd scheelt en je zo het team beter leert kennen. Ik hoop dat ik zo een leerzame en leuke stageperiode tegemoet ga!

Mijn naam is Mark van der Linde, 21 jaar oud en studeer agrarisch ondernemerschap aan de Aeres Hogeschool te Dronten. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar en doe mijn afstudeerstage en scriptie bij Dirksen Management Support. Thuis hebben wij ook een melkveebedrijf, wat ik in de toekomst ook over hoop te nemen, daarom lijkt het mij interessant om bij DMS te leren hoe te sturen in de kringloopcijfers. Ik schrijf mijn scriptie over het behalen van de duurzaamheidsscores voor zowel extensieve als intensieve melkveebedrijven met daaraan gekoppeld de economische voordelen. Voor de rest ga ik regelmatig mee met studiegroepen die onder andere gaan over kringloopcijfers, kostprijsbegrotingen en voerefficiëntie. Verder verblijf ik samen met andere collega’s intern bij DMS vanwege de reisafstand. Kortom, een gezellig bedrijf waar veel te leren valt!

Mijn naam is Kimberley, en ik ben op 23 september begonnen met mijn stage bij DMS. 
Ik ben 20 jaar en kom uit Halle, een kleine plaats dichtbij de Zwarte Cross. Daar woon ik samen met mijn moeder. Mijn hobby is paardrijden en naast alle hobby’s werk ik nog op een melkveebedrijf bij mij in de buurt waar ik alles vanaf het begin heb geleerd. 
De liefde voor de boerderij was er niet direct, thuis hebben wij namelijk geen bedrijf. Door een stage bij de opleiding paraveterinair dierenartsassistente heb ik kennis gemaakt met de geitenhouderij. Uiteindelijk dus de overstap gemaakt naar vak expert veehouderij, en mij ook verdiept in de andere takken zoals melkvee en varkenshouderij. Deze opleiding met veel plezier gevolgd. Het was de keuze tussen Dronten of Wageningen, uiteindelijk is de keuze naar Wageningen gegaan, omdat ik het docentschap en het advies geven ook leuk vindt om te combineren met het boeren. 
Voor een eerste stage was de keuze een boerenbedrijf of de periferie. De periferie trok mij meer omdat ik bij DMS de kans heb om mij te verdiepen in de cijfers, met name de KringloopWijzer.
Ik hoop een leuk en leerzaam half jaar tegemoet te gaan!

Ons kunt u ook tegen komen!

Mila
Fenne

Geïnteresseerd?

Meer weten over het DMS team of vragen aan een van onze medewerkers? 

  • Voorkoopstraat 3
  • 4112NM Beusichem
  • info@dmsadvies.nl
  • +31 345 50 18 85
  • 09:00 - 17:00