Team

Ons team staat iedere werkdag voor u klaar, sommigen zijn al bij ons sinds de beginjaren van DMS. Benieuwd naar onze werknemers? Voor werkuren, contactgegeven en een korte omschrijving kunt u de namen uitklappen. 

Hans Dirksen

Oprichter en eigenaar DMS

Geboortejaar: 1963
Woonplaats: Beusichem

Emailadres: info@dmsadvies.nl 

Hans heeft in 1996 het melkveebedrijf beëindigd. Daarna is hij fulltime aan de slag gegaan met bedrijfsgevens en ook het oprichten van DMS. Hans heeft 2 kinderen, Tom en Eline, waar hij zo af en toe veel inspiratie uit haalt. 

Angelique Driesen
Melissa Reuser

Interieur verzorgster en gastvrouw educatieve vergaderzaal Belvédère.

Geboortejaar: 1991

Woonplaats: Enspijk

Jennifer

Algemeen medewerker 

Geboortejaar: 1999

Woonplaats: Beusichem

E-mailadres: jennifervansterkenburg@dmsadvies.nl 

Loes Wildemans

Office Manager 
Geboortejaar: 1963
Woonplaats: Kapel-Avezaath

E-mailadres: loeswildemans@dmsadvies.nl

Werkzaam: dinsdag, woensdag en vrijdag van 8:30 tot 14:00

 

Loes heeft het melkveebedrijf verkocht in 2000. Ze is getrouwd met Jan, heeft 4 kinderen en is ook al meerdere keren oma..

Willem Veeneman

Algemeen medewerker 

Geboortejaar: 1995
Woonplaats: Harfsen
E-mailadres: willemveeneman@dmsadvies.nl

 

Willem is afgestudeerd aan CAH Dronten, opleiding dier en veehouderij. Het afstudeerproject heeft hij uitgevoerd bij DMS met het onderwerp fosfor beschikbaarheid in graskuilen. Afkomstig van een melkveebedrijf met 110 koeien in Harfsen, Achterhoek. Na een periode gewerkt te hebben in Wisconsin (VS) is hij begonnen bij DMS. 

John_van_Leeuwen

Groepsbegeleider economisch en individuele begeleiding.

Geboortejaar: 

Woonplaats: Houten

E-mailadres: johnvanleeuwen@dmsadvies.nl

In 2016 is John begonnen bij DMS als zzp’er op het gebied van groepsbegeleiding kostprijs en adviseur met betrekking tot bankzaken. 

John is getrouwd met Stienie en samen ouders van 2 dochters.

Jeroen

Studiegroep begeleiding en algemeen medewerker

Geboortejaar: 1997

Woonplaats: Pijnacker

E-mailadres: jeroenvandermeer@dmsadvies.nl

Robin Kool

Studiegroep begeleider en algemeen (programmerend en dataverwerkend) medewerker, 4 dagen per week

Geboortejaar: 1990
Woonplaats: Beusichem & Noordgouwe (Schouwen-Duivenland)

E-mailadres: robinkool@dmsadvies.nl

 

Robin heeft gestudeerd aan de CAH Dronten, in de richting Agrarisch ondernemerschap (Dier en Veehouderij). Hij komt van een melkveebedrijf met 75 melkkoeien in Noordgouwe. Robin heeft stage gelopen op diverse melkveebedrijven, waaronder 3 maanden in Denemarken. Ook nog een stage bij WEA accountants en afgestudeerd bij DMS.

Robin de Bruyn

Algemeen (programmerend en dataverwerkend) medewerker

Geboorte jaar: 1992
Woonplaats: Acquoy

E-mailadres: robindebruyn@dmsadvies.nl

Werkzaam: fulltime van 9:00 tot 17:30

Robin heeft VMBO techniek breed en MBO Veehouderij niveau 4 gestudeerd. Hij is als stageloper bij DMS begonnen, na zijn HBO blijven hangen en nu dagelijks aan het werk op kantoor. Hij heeft naast DMS ongeveer 7 jaar op een buxuskwekerij bedrijf gewerkt. Thuis hebben ze ook een boerderij met 210 melkkoeien waar hij ook voor bijna alles inzetbaar ben, net als bij DMS.

Harm

Studiegroep begeleider en algemeen medewerker 

Geboortejaar: 1988

Woonplaats: Nieuwendijk (Biesbosch, Noord-Brabant)

E-mailadres: harmrijneveld@dmsadvies.nl

 

Harm is deels werkzaam bij DMS en deels in het agrarisch onderwijs. Afgestudeerd aan de STOAS veehouderij en heeft daarnaast biologische
landbouw aan de universiteit in Aberdeen (UK) gestudeerd. Sinds 2009 werkzaam als docent voor de Aeres groep in de kringloop-vakken (voeding, bodem, bemesting, beweiding, kringloopwijzer) binnen de melkveehouderij. Thuis hobbymatig veehouder.  

Coen van Bentum

Algemeen medewerker en studiegroepbegeleider

Geboortejaar: 1993
Woonplaats: Woudenberg

E-mailadres: coenvanbentum@dmsadvies.nl

Daphne Onink

Administratief medewerkster 

Geboortejaar: 1997

Woonplaats: Beusichem

E-mailadres: administratie@dmsadvies.nl

Bas Bassa

Onderhoud en ontwikkeling database, projectmanager en studiegroep begeleider

Geboortejaar: 1980
Woonplaats: Hei- en Boeicop

E-mailadres: basbassa@dmsadvies.nl

 

Getrouwd met Elena en samen proberen ze 2 bijzondere dochters groot te brengen: Sarah en Hannah. Medevennoot in een melkveebedrijf in samenwerking met een aantal familieleden. Een aantal jaar praktische ervaring van de landbouw in Roemenië. CAH Dronten als opstap in de sector.

Stagiaires die momenteel bij DMS werken!

Richelle van der Koppel

Mijn naam is Richelle van der Koppel en ik kom uit Wadenoijen. In dit kleine dorp, gelegen vlak bij Tiel, woon ik samen met mijn ouders. Thuis hebben we een gemengd bedrijf met fruitteelt, akkerbouw, vleesvee, paarden en schapen. Ik ben thuis het meest actief met de paarden en schapen.

Momenteel volg ik de opleiding Dier- en veehouderij op de HAS in Den Bosch. Vanaf februari  loop ik stage bij DMS. Tijdens deze stage wil ik meer inzicht en kennis krijgen in de verschillende cijfers die belangrijk zijn bij  het runnen van een melkveebedrijf. Ik ga tijdens deze stage onderzoek doen naar de KalfOk score en hoe een veehouder hier invloed op heeft door middel van zijn management.  De variatie bij DMS is erg leuk. Je verwerkt praktijkgegevens, gaat mee naar studiegroepen en je werkt aan je stageopdracht. Er is hier genoeg te leren!

Richard de Visser

Mijn naam is Richard de Visser, 19 jaar oud en kom uit Meliskerke (Zeeland). Ik ben van jongs af aan te vinden op het melkveebedrijf van mijn oom, waar uitsluitend melkvee gehouden wordt. In mijn vrije tijd ben ik vaak op de boerderij bezig. Het ziet er naar uit dat ik in de toekomst het bedrijf zelf voort kan zetten, wat ik ook graag zou willen. Daarom heb ik ervoor gekozen om na de Havo te starten met de opleiding Dier- en Veehouderij aan de HAS in Den Bosch. Inmiddels zit ik in het derde studie jaar, waarin ik twee periferiestages moet doen. Vorige week ben ik begonnen met mijn stage bij DMS voor een periode van 12 weken. Tijdens deze stage wil ik meer inzicht krijgen in de cijfers van de kringloopwijzer, zoals kostprijscijfers en voer efficiëntie. Ik wil hier meer over leren door regelmatig mee te gaan met studiegroepen en daarbij ook mijn eigen cijfers mee te nemen en te vergelijken met andere bedrijven, maar ook door zelf gegevens te verwerken op het kantoor. Ik ga ook werken aan mijn onderzoek over de invloed op het rendement van grasrijke bedrijven met een andere maaidatum van de eerste snede. Daarnaast heb ik ervoor gekozen om intern te verblijven vanwege de reisafstand. Al met al hoop ik een leuke en een leerzame stageperiode tegemoet te gaan!

jos van Dijk

Mijn naam is Jos van Dijk (19) en kom uit Odijk (Utrecht). Ik ben helaas niet opgegroeid op een melkveebedrijf, maar via mijn familie toch de sector ingerold. In mijn vrije tijd ben ik dan ook vaak bij een melkveebedrijf aan het werk. Momenteel volg ik de opleiding Dier- en veehouderij aan de HAS in Den Bosch. Ik zit nu in het 3e jaar en begin februari ben ik begonnen aan mijn stage bij DMS. Tijdens mijn stage wil ik mij vooral concentreren wat economisch meer rendabel is, hard melken of lagere melkproductie accepteren.

Naast dat ik mee daarmee bezig hou draai ik ook mee met het team. Daar verwerk gegevens verwerken en het meelopen met de studiegroepen. Door dit te doen krijg ik meer kennis over alle kengetallen. Vooral de kostprijs uitrekenen lijkt me erg leerzaam, je kan precies te weten komen hoe je een bedrijf kan helpen om dit eventueel te verlagen. Alles bij elkaar hoop ik een leuke/ leerzame stagetijd tegemoet te gaan!

Ons kunt u ook tegen komen!

Mila
Fenne

Geïnteresseerd?

Meer weten over het DMS team of vragen aan een van onze medewerkers? 

  • Voorkoopstraat 3
  • 4112NM Beusichem
  • info@dmsadvies.nl
  • +31 345 50 18 85
  • 09:00 - 17:00