Projecten

Op zoek naar project begeleiding?

Dirksen Management Support werkt al vanaf 1996 met gegevens vanaf het melkveebedrijf. Dit heeft geleid tot een enorme dosis ervaring en kennis op het gebied van verwerking van deze data. Zo zijn wij betrokken bij diverse projecten. DMS werkt voornamelijk veel samen in projecten waarbij er gebruik wordt gemaakt van de kringloopwijzer. 

De kringloopwijzer loopt als een rode draad door het melkveebedrijf heen. Op basis van kringloopwijzercijfers komt er veel informatie naar voren over oogst-, rantsoen-, en efficiëntie resultaten. Meer recentelijk zijn er ook de samenwerkingen omtrent CO2, biodiversiteit, mestbeleid, kostprijs, diergezondheid, bodemgegevens, voermanagement en nog veel meer. Inmiddels heeft DMS een geavanceerd systeem ontwikkeld waarmee de cijfers gecontroleerd en verwerkt kunnen worden tot analyses in compacte overzichten.

Naast data analyses en het controleren van bedrijfscijfers, begeleidt DMS ook studiegroepen en projectgroepen. Daarbij worden ervaringen gedeeld en wordt er kennis opgedaan over efficiënt en duurzaam bedrijfsmanagement. Ook kan DMS ingezet worden als erfbetreder voor een project met individueel management- en bedrijfsadvies.  

De samenwerking met gerenommeerde partijen, het volgen van ideeën en ontwikkelingen uit de markt, in combinatie met professionele dataverwerking, maakt dat DMS uniek vakwerk levert.

Bent u ook op zoek naar doelgericht werken aan de toekomst? Heeft u een innovatief idee voor op uw bedrijf? Interesse in een samenwerking betreft een project? Heeft u hulp nodig met de begeleiding van projecten of dataverwerking in de agrarische sector? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag zo dat we samen het meeste uit uw project kunnen halen. 

Ervaringen van partners

Samenwerkende partners

Vragen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in projecten, Neem dan contact met ons op.

klik hier om te mailen

of bel ons, 0345 501885

Kim Hahn