SABE voucher inleveren bij DMS

Wilt u leren over duurzamere landbouw, om zo uw landbouwbedrijf te verduurzamen? Met behulp van de SABE voucher kunt u persoonlijk advies en kennis over de duurzame landbouw en de ontwikkelingsmogelijkheden op uw bedrijf.

Het Ministerie van Landbouw biedt via de SABE agrarische ondernemers de mogelijkheid om een voucher ter waarde van € 1500,- te besteden aan begeleiding in diverse onderwerpen in de agrarische sector.

De voucher kunt u voor diverse onderwerpen verzilveren bij Dirksen Management Support. Nadat u de voucher toegekend heeft gekregen, kijken we samen met u naar een passende invulling voor de voucher. Dirksen Management Support is gespecialiseerd op onderwerpen zoals bedrijfsbegeleiding, bedrijfsontwikkeling, strategisch management, duurzaamheid, energie en reductie van de CO2 emissie.

De nieuwe openstelling wordt verwacht in het voorjaar van 2021. De aanvraag kan met behulp van e-herkenning worden ingediend bij RVO: https://mijn.rvo.nl/advies-en-cursus-voor-agrariers. Wilt u hulp bij het aanvragen van de voucher, neem dan contact met ons op!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *