Voorstellen: Kim Hahn

Hallo, ik ben Kim Hahn en sinds deze week trotse collega bij Dirksen Management Support. De interesse in de melkveesector heeft mij al sinds jong meisje bezig gehouden, ondanks dat ik zelf niet op een melkveebedrijf ben opgegroeid.

Ik ben in januari afgestudeerd aan de Wageningen Universiteit met een dubbele master in Dierlijke productie systemen en Rurale ontwikkeling en innovaties, waar ik mij vooral heb gefocust op duurzaamheid en technologische innovaties in de melkveesector. Dit in brede zin van de sturing naar kringlooplandbouw, waarbij het inkomen van de boer en de gezondheid van de veestapel hoog in acht wordt genomen.

Bij DMS zal ik mijn specialisatie in het boeren bedrijfssysteem en duurzame innovaties toepassen bij het organiseren en managen van projecten. Voor idee├źn met projecten of samenwerking met Dirksen Management Support kunnen jullie dus bij mij terecht.

Ik kijk met veel plezier en enthousiasme uit naar een voorspoedige samenwerking.

One Comment

  1. Piet Reitsma

    Hallo Kim,
    Afgestudeerd met een dubbele master! Gefeliciteerd, ook vanwege de combi.
    Hier is voor de komende tijd echt behoefte aan. Ik hoop dat ik meer van je hoor, ben benieuwd of en hoe Wageningen nog (een beetje) in de boerenpraktijk staat.
    Groet, Piet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *