Deelnemen studiegroep

Geïnteresseerd in een studiegroep voor melkveehouders?

Lijkt het je leuk om net als ongeveer 350 andere melkvee boeren, samen te leren van eigen bedrijfscijfers? Meld je dan aan voor een bijeenkomst en bespreek in een agrarische studiegroep, in kleine groepjes, rond de keukentafel hoe je optimaal van de bodem gebruik kunt maken, of waar financiële kansen liggen.

 

Dirksen management support B.V. verzorgt sinds 1996 agrarische studiegroepen voor melkveehouders om 5 keer per jaar bij elkaar te komen in een vaste groep van ongeveer 10 personen. De bijeenkomsten duren 1 dagdeel, meestal van 10:00 tot 15:00 gewoon bij iemand uit de groep thuis. Dit wisselen we voortdurend af, zodat je bij ieder zijn bedrijf kunt kijken.

Invulling van een studiegroep seizoen

Een agrarische studiegroep seizoen bestaat uit diverse onderwerpen, denk bijvoorbeeld aan de BEX-prognose. Dit is een analyse voor de efficiëntie van de stikstof- en fosfaatproductie van uw bedrijf. Daarnaast bespreken we ook de kringloopwijzer, hebben we het over voerefficiëntie en ook komen de financiële gegeven aan bod met de kostprijs en een excursie in de zomer. 

De eerste bijeenkomst is altijd vrijblijvend en gratis. Zo kunt u de sfeer proeven van onze studiegroepen. Ook kunt u uw eigen cijfers aanleveren om gelijk met uw cijfers mee te kijken, dit geeft een beter beeld van een studiegroep. Zoals op de onderstaande kaart te zien, zitten onze deelnemers verspreid over heel Nederland. Zo kunnen wij voor ieder een passende studiegroep in eigen omgeving aanbieden. 

Voordelen van een agrarische studiegroep

DMS is actief door heel Nederland!

Kaart met studiegroepen van DMS

Heeft u een vraag? Stel hem gerust.

Bekijk ook: Studiegroepen | Projecten | Nieuws 

Geïnteresseerd?

Meer weten over deelname aan een studiegroep? Of een gratis eerste bijeenkomst bijwonen?