Over DMS

DMS heeft als hoofddoel het begeleiden en ondersteunen van melkveehouders bij het management van hun bedrijf. Hierbij gaan wij uit van onze lijfspreuk:

"Alleen ben je sneller, maar samen kom je verder"

Om dit optimaal te benutten werken wij met studiegroepen waarbij de deelnemende melkveehouders van elkaar kunnen leren. Tijdens de bijeenkomsten vindt een grote kennisuitwisseling plaats doordat de melkveehouders de cijfers van hun bedrijf open op tafel leggen en elkaar de ruimte geven om de cijfers te bespreken en bediscussiëren. Zo streven wij samen naar een integrale landbouw dat op zowel economisch als ecologisch gebied duurzaam is. 

 

Dirksen Management Support (DMS) is gevestigd in het Betuwse dorp Beusichem en staat onder leiding van de oprichter Hans Dirksen. Vanaf 1986 begon Hans als melkveehouder op deze locatie en in 1988 richtte hij DMS op. In 1996 stopte hij met de melkveetak en richtte zich volledig op DMS. De oorspronkelijke boerderij is tegenwoordig omgebouwd naar een kantoor en ontvangstruimte; de Belvédère zaal. In de eerste jaren is Hans parttime bezig geweest met het begeleiden van studiegroepen met behulp van het MINAS en vervolgens heeft hij dit uitgebreid met de kostprijs, BEX en de kringloopwijzer.

 

Wij hebben nu ruim 350 melkveehouders over heel Nederland in onze studiegroepen waarvoor de kringloopwijzercijfers, bedrijfsspecifieke excretie (BEX) en kostprijsvergelijkingen worden opgesteld, verwerkt en besproken. In totaal verwerkt DMS jaarlijks ruim 800 kringloopwijzers.

 

Dirksen Management Support is ondertussen werkzaam in heel Nederland. Binnen onze studiegroepen streven wij naar een bezetting van zo’n 10 tot 12 personen die veelal uit hetzelfde gebied komen.

 

 

Geïnteresseerd?

Meer weten over DMS of heeft u verdere vragen, neem dan gerust contact met ons op!

Over DMS

Dirksen Management Support B.V. is gevestigd in het Betuwse dorp Beusichem en staat onder leiding van de oprichter Hans Dirksen. Meer lezen….

Contact
  • Voorkoopstraat 3, Beusichem
  • +31 345 50 18 85
  • info@dmsadvies.nl
  • 09:00 - 17:00
Meest recente berichten