Spuitlicentie

Iedereen die in het bezit is van een spuitlicentie gewasbescherming oftewel een ‘Bewijs van Vakbekwaamheid’ en hem geldig wilt houden moet deze verlengen. Het verlengen is mogelijk door het volgen van 4 kennisbijeenkomsten in 5 jaar tijd.


Voor het verlengen van het ‘Bewijs van Vakbekwaamheid Uitvoeren Gewasbescherming’ ziet u hieronder het schema waarin u kunt lezen dat er 4 bijeenkomsten gevolgd moeten worden. Een bijeenkomst valt onder het verplichte thema ‘Veiligheid en Techniek’. Voor de overige 3 bijeenkomsten zijn de thema’s vrij te kiezen.

Wanneer u deelnemer bent in een studiegroep van DMS is een van de vaste onderwerpen van een studiegroepbijeenkomst ‘Kringloopwijzer’. Deze Kringloopwijzer studiegroepbijeenkomst kunt u laten meetellen als kennisbijeenkomst voor verlenging van uw ‘Bewijs van Vakbekwaamheid’. Tijdens de studiegroepbijeenkomst is de keuze aan u om de bijeenkomst mee te laten tellen als kennisbijeenkomst, dit is dus niet verplicht. De studiegroepbijeenkomst: ‘Kringloopwijzer’ valt onder het thema ‘Teelt’.


Op de website van Bureau Erkenningen www.erkenningen.nl vindt u alle informatie om uw ‘Bewijs van Vakbekwaamheid’ te verlengen. Hier kunt u bekijken welke kennisbijeenkomsten er nog gevolgd moeten worden en wat de studievorderingen zijn. Daarnaast kunt u een kennisbijeenkomst selecteren en u daarvoor aanmelden.

 

Nog geen licentiehouder? Ga naar www.erkenningen.nl om te lezen hoe u licentiehouder wordt!

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over de spuitlicentie en de kennisbijeenkomst van DMS? Neem dan contact met ons op.

Over DMS

Dirksen Management Support B.V. is gevestigd in het Betuwse dorp Beusichem en staat onder leiding van de oprichter Hans Dirksen. Meer lezen….

Contact
  • Voorkoopstraat 3, Beusichem
  • +31 345 50 18 85
  • info@dmsadvies.nl
  • 09:00 - 17:00
Meest recente berichten