Ervaringen van oud stagiaires

Met vragen kon ik altijd bij iedereen terecht en werdt dan meestal direct geholpen. Het grote voordeel vooral dat ik hier kon verblijven. Hierdoor leer je iedereen toch sneller kennen. Leuke tijd gehad en ik zal jullie zeker aanraden als stage adres.

Bram

“De mogelijkheid om hier te verblijven is handig en daardoor leer je eIkaar sneller kennen. Verder kan ik mij volgensmij geen beter stagebedrijf wensen.  

Sabine

Goede begeleiding, genoeg moment om dingen te vragen. Zelf vond ik het fijn om dat je goed wist wat moest gebeuren en je nooit stil kwam te staan en verplicht aan je verslag moest werken. Je kon zelf volledig de dag in plannen en daar werd je vrij ingelaten, dus prima. 

Rick

DMS is een erg leerzaam stagebedrijf. De combinatie van het werken op kantoor en het notuleren/meegaan naar studiegroepen vind ik erg goed. Hierdoor is het leereffect groot. 

Stefan 

Ik heb veel leermomenten gehad tijdens de stage. Ook is het duidelijk geworden waar ik in de toekomst heen wil. Ik weet zeker dat ik dat op een ander bedrijf nog niet duidelijk had gehad. Dus bij deze nogmaals bedankt voor de super mooie periode bij DMS!!

Jan Dirk 

Ik vond het super leuk en vooral leerzaam. In het begin even aftasten hoe en wat maar als je eenmaal in het ritme zit is het super. Als je de kans krijgt zou ik aanraden om intern te gaan. Goed geregeld en een heel gezellige groep. Daarnaast ben je vrijdag vrij om te doen en laten wat je wilt omdat je de andere dagen wat langer werkt. Al met al veel geleerd en een super ervaring. Bedankt DMS!

Kevin

Zeer leerzaam bedrijf. Ik wist in het begin nog niet veel over de Kringloopwijzer nu aan het einde van de stage wel. 

 De studiegroepen en de gesprekken op kantoor zijn zeer leerzaam en ik ben erg blij dat ik de kans heb gehad hier stage te lopen. 

Bedankt!

Celine 

 Om de verslagen van oud stagiaires te lezen Klik hier !

.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

.

.

I


Daphne Onink

administratie@dmsadvies.nl

+31 345 50 18 85