“DMS is een bedrijf waar je op vele vlakken veel kan leren. Door de data van DMS kan er veel vergeleken en onderzocht worden voor opdrachten. Het bezoeken van de studiegroepen maakt het werk op kantoor duidelijk. Er mag veel worden meegewerkt waardoor ik het bedrijf goed heb leren kennen.”

Jacqueline van Vliet

“Ik heb een super periode bij jullie op het bedrijf gehad. Het was luxe om intern op zo’n mooie locatie te verblijven. Nogmaals hartstikke bedankt voor deze fijne en leerzame periode.”

Margot van de Brug

“Op deze stage heb ik onwijs veel mogen leren zowel met studiebijeenkomsten als op kantoor. Als stagiair wordt je behandeld als een van de medewerkers, erg fijn. Je wordt betrokken bij onderwerpen die zich voor doen en de begeleiding is super. Vragen zijn niet dom en je wordt altijd geholpen. Er hangt een prettige werksfeer. Trots en blij ben ik dat ik deze stage heb mee mogen maken. Met veel ervaringen en leermomenten sluit ik deze stage af op een geweldig bedrijf. Bedankt voor alles.”

Angela van der Werf

“Ik heb een leuke en leerzame tijd gehad. Het is een leuk team, waar wel werk verzet wordt. Ik zal DMS zeker aanraden aan andere stagiairs. De afwisseling tussen kantoor en studiegroepen vond ik erg prettig. De mogelijkheid om te blijven overnachten is goed voor elkaar en een groot voordeel zeker wanneer je met meerdere personen bent.” 

Coen Bink

“Ik heb veel leermomenten gehad tijdens de stage. Ook is het duidelijk geworden waar ik in de toekomst heen wil. Ik weet zeker dat ik dat op een ander bedrijf nog niet duidelijk had gehad. Dus bij deze nogmaals bedankt voor de super mooie periode bij DMS!!”

Jan Dirk van de Bijl

”Zeer leerzaam bedrijf. Ik wist in het begin nog niet veel over de Kringloopwijzer nu aan het einde van de stage wel. 

 

De studiegroepen en de gesprekken op kantoor zijn zeer leerzaam en ik ben erg blij dat ik de kans heb gehad hier stage te lopen. 

Bedankt!”

Celine van Schagen

 Om de verslagen van oud stagiaires te lezen Klik hier !

.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

.

.

I


Daphne Onink

administratie@dmsadvies.nl

+31 345 50 18 85