Ervaringen van oud stagiaires

Hieronder lees je de ervaringen van de stagiaires van het afgelopen jaar 2018 – 2019.

”Door de gemoedelijke sfeer was de kennis making erg prettig. Ook om deze reden was het makkelijke aanpassen binnen de werkzaamheden en de collega’s. Door de grote verantwoordelijkheden heb ik veel mogen en kunnen leren. Ondanks de hectiek van de kringloopwijzers en voerefficiënties toch veel diversiteit. Door de open werksfeer veel leerzame discussies met inbreng van zowel student als medewerker. Niet alleen leerzaam maar ook heel gezellig.” 

Cas

”Kennismakingsgesprek en personeelsdag in augustus als erg prettig ervaren. Kreeg het gevoel om met open armen ontvangen te worden en kunt alvast een kijkje nemen in het bedrijf. ”

Lianne

”DMS is een leuk bedrijf met een leuk team! Jullie zijn allemaal toppers!”

Angela

”Ik heb een prettige stage geleerd. Ik heb veel ruimte gekregen om mijn onderzoek op mn eigen manier uit te voeren en ben daarbij goed begeleid.” 

Mart

”Meteen prettige sfeer op kantoor. Fijn dat alles voor aanvang duidelijk in een welkomsboekje staat.”

Tim

”Het leukste aan de stage vond ik de sfeer op kantoor. Het is klein, waardoor je mensen snel leert kennen en de afstanden naar elkaar kort zijn. Ook het jonge team maakt het leuk. Ik vond de werkzaamheden alleen af en toe minder leuk. Ik wil graag nieuwe dingen leren, op zoveel mogelijk vlakken. Het is fijn dat ik later wel de mogelijkheid heb gekregen om uiteindelijk toch veel verschillende werkzaamheden te mogen doen.”
Iris

.

Geïnteresseerd?

Geïnteresseerd geraakt en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

 

.

.

I


Daphne Onink

administratie@dmsadvies.nl

+31 345 50 18 85